Lapin Jätehuolto kuntayhtymän ecoKIERROS kiertää Lapissa 22.6.-23.7.2020

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapecon vuosittainen, kotitalouksille suunnattu ecoKIERROS kiertää tänäkin vuonna toimialueen kunnissa: Enontekiö, Inari, Kittilä, Muonio, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä ja Kemijärvi. Palvelu järjestetään ajalla 22.6.-23.7.2020. Pysähdyspaikat ja -ajat voi tarkistaa Lapecon asiakaspalvelusta tai kuntayhtymän nettisivuilta.

ecoKIERROKSELLA vastaanotetaan maksutta kotitalouksien vaaralliset jätteet, sähkölaiteromut, metalliromut, lajittelemattomat jätteet sekä kaatopaikkajätteet ja UFF:n keräykseen soveltuvat lahjoitukset. Kierrokselle toimitettavat jätteet tulee luovuttaa suoraan keräysautoon aikataulussa ilmoitettuun aikaan. Mitään jätteitä ei saa jättää pysähdyspaikalle etu- tai jälkikäteen. Kierroksella vastaanotettava maksimimäärä on 1 henkilöauton peräkärry/kotitalous. Kuntayhtymä kehottaa tutustumaan hyvissä ajoin lajittelu- ja pakkausohjeisiin, jotta jätteiden vastaanotto olisi pysähdyspaikalla vaivatonta.

ecoKIERROS –palvelu on osa ekomaksuvaroilla tuotettavia jätehuoltopalveluita, joiden tarkoitus on helpottaa erityisesti pitkien etäisyyksien lappilaisten sekä vapaa-ajan asukkaiden jätehuollon järjestämistä.